Cursusaanbod

Om de veiligheid in uw organisatie maximaal te borgen en te faciliteren is het van essentieel belang om op professionele en meetbare wijze uw bedrijfshulpverleners op te leiden tot daadkrachtige veiligheidsexperts.

Leerdoelen staan bij ons centraal. Wij luisteren naar uw vraag, denken actief mee en bieden een doelgerichte cursus, waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

Wij vinden dat een goede docent aandacht geeft aan iedere cursist. Hij inspireert en vertelt over relevante ervaringen, die de cursist handreikingen biedt om te gebruiken in de eigen organisatie. Wij werken alleen met de beste docenten.

Welke cursussen worden er aangeboden?

Leer van de beste!

Bij Spinel Veiligheidscentrum leren de BHV-ers alles over veiligheid van de professionals. Vakbekwame hulpverleners, die beroepsmatig verbonden zijn aan het brandweer- of ambulancewerk, geven instructie. Aan de hand van veelvoorkomende en realistische praktijkvoorbeelden zorgen zij voor een uitdagende cursus, waarbij persoonlijke en meetbare groei van iedere cursist centraal staat. Al onze docenten en instructeurs zijn NIBHV-gecertificeerd.

Spinel Veiligheidscentrum een integraal oefencentrum

Spinel Veiligheidscentrum biedt vanuit een doordachte methodiek, registratie en evaluatie een oefenlocatie op maat. Er is geïnvesteerd in een veilig en duurzaam opleidingsterrein waar brandweerkorpsen kunnen oefenen én waar BHV-opleidingen georganiseerd worden. Het oefencentrum in Dordrecht bevat mooie, nieuwe objecten waarmee het realistische gehalte in de trainingen naar een hoger niveau kunnen worden gebracht. Spinel Veiligheidscentrum vindt het belangrijk om op een professionele wijze samen te kunnen opleiden, trainen en oefenen, maar ook dat de cursist écht persoonlijke aandacht krijgt.

Spinel combineert BHV-opleiding met brandpreventie

Grote klanten die een BHV opleiding inkopen bij Spinel Veiligheidscentrum, kunnen vanaf 1 juli 2017 extra service verwerken. Brandpreventie op maat van het bedrijf wordt onderdeel van de BHV opleiding.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid voert met regelmaat brandveiligheidscontroles uit. Indien de klant gebruik wil maken van de gegevens die de Veiligheidsregio tijdens de reguliere brandweercontroles constateert, kan Spinel Veiligheidscentrum dit in de BHV opleiding verwachten.

Uitvoering
Tijdens het voorgesprek wordt met de klant besproken hoe de opleiding opgezet, ingevuld en uitgevoerd zal worden. Indien de klant dit wenst, kan hierbij tevens besproken worden welke zaken in de brandveiligheidscontroles als aandachtspunt naar voren zijn gekomen.

 

Vervolgens kan bepaald worden of en op welke wijze deze aandachtspunten in de BHV opleiding verwerkt kunnen worden.

Zo kan de conclusie bijvoorbeeld zijn dat vluchtwegen vaak geblokkeerd worden door goederen, of dat blijkt dat met regelmaat vergeten wordt de piepers van het brand- en ontruimingsalarm op zak te steken. Spinel Veiligheidscentrum zal in samenwerking met de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid de klant een voorzet doen van de wijze waarop dit aandachtspunt in de BHV opleiding verwerkt kan worden. Op die manier wordt het een BHV opleiding met een plus! Volledig gericht op de specifieke aandachtsgebieden van uw bedrijf.

Veiligheid? Dat doe je samen!

 

 

Meer info?

Voor vragen kun je contact opnemen via:

T 088 – 636 5606
E info@spinel.nl

Aanvragen BHV cursussen

Spinel Veiligheidscentrum organiseert in company BHV-opleidingen. U kunt bij ons alle informatie opvragen. Spinel Veiligheidscentrum werkt samen met BHV.NL voor de open inschrijving.
Alle inschrijvingen verlopen via onze website

 

Cursusaanbod BHV trainingen