Op donderdag 31 maart is Spinel Veiligheidscentrum een contract aangegaan met een nieuwe cateraar: Appèl. Na zes jaar met veel plezier samen te hebben gewerkt met cateringservice de Gelegenheid, moest opnieuw aanbesteed worden. De keuze is gevallen op Appèl, die ons de komende jaren van heerlijke maaltijden gaat voorzien.

Cateringservice Appèl per april
Op 1 april is Appèl gestart als cateraar op Spinel Veiligheidscentrum. De cateringservice uit Den Bosch bestaat al sinds 1978. Met deze nieuwe cateraar zetten we in op een duurzame en gezonde lunch. Uiteraard zal de bekende warme snack een onderdeel van het assortiment blijven. ’We wensen Appèl veel succes op onze locatie en kijken uit naar een langdurige samenwerking’, vertelt Arnold Verweerd, Operationeel Manager Spinel Veiligheidscentrum.

Restaurant Spark: the perfect fit
Appèl kwam met het idee om het restaurant op Spinel Veiligheidscentrum ‘Spark’ te noemen. Spinel is namelijk een rood mineraal, dat haar naam krijgt uit het Griekse woord vonk. De letterlijke betekenis van Spark is: de schittering van edelstenen en uiteraard ook vonk. ‘’To spark betekent ook ‘move to act’ en ‘put in motion’: iets in beweging zetten, ontketenen, een beweging losmaken. Met de lunch die we aanbieden in het restaurant willen we ook iets losmaken bij de kantoormedewerkers, de cursisten en trainers van Spinel’’, aldus de eigenaar van Appèl.

Duurzaam en gezond
Vitaliteit staat hoog in het vaandel op ons terrein, maar ook bij Appèl. Dit hebben we vertaalt naar voedzame maaltijden waar je energie van krijgt. Verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten is het uitgangspunt. Plan binnenkort een training of cursus op Spinel Veiligheidscentrum en geniet van onze overheerlijke lunch.