Bedrijfshulpverlening BHV

Cursusaanbod

Om de veiligheid in jouw organisatie maximaal te borgen en te faciliteren is het van essentieel belang om op professionele wijze bedrijfshulpverleners op te leiden tot daadkrachtige veiligheidsexperts.

Leerdoelen staan bij ons centraal. Wij luisteren naar de vraag, denken actief mee en bieden een doelgerichte cursus waarmee jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Wij vinden dat een goede docent aandacht geeft aan iedere cursist. Hij inspireert de cursist en biedt methodes om te gebruiken in de eigen organisatie. Wij werken alleen met de beste docenten!

"Een goede docent geeft aandacht aan iedere cursist."

Leer van de beste!

Bij Spinel Veiligheidscentrum leren de BHV-ers alles over veiligheid van de professionals. Vakbekwame hulpverleners, die beroepsmatig  aan het brandweer- of ambulancewerk verbonden zijn, geven instructie. Aan de hand veel voorkomende en realistische praktijkvoorbeelden zorgen zij voor een uitdagende cursus, waarbij persoonlijk- en meetbare groei van iedere cursist centraal staat. Daarnaast zijn al onze docenten en instructeurs NIBHV-gecertificeerd.

 

 

Spinel Veiligheidscentrum, een integraal oefencentrum

Spinel Veiligheidscentrum biedt vanuit een doordachte methodiek, registratie en evaluatie een oefenlocatie op maat. Er is geïnvesteerd in een veilig en duurzaam opleidingsterrein waar brandweerkorpsen kunnen oefenen én waar BHV-opleidingen georganiseerd worden. Ons oefenterrein bevat mooie, nieuwe objecten waarmee het realistische gehalte in de trainingen naar een hoger niveau worden gebracht. Daarnaast vinden wij het belangrijk om op professionele wijze samen te kunnen opleiden, trainen en oefenen.

 

 

Spinel combineert BHV-opleiding met brandpreventie

Grote klanten in Zuid-Holland Zuid die een BHV opleiding inkopen bij Spinel Veiligheidscentrum, kunnen een extra service verwerken. Brandpreventie op maat van het bedrijf wordt onderdeel van de BHV opleiding.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid voert met regelmaat brandveiligheidscontroles uit. Wil je gebruik maken van de gegevens die de Veiligheidsregio tijdens de reguliere brandweercontroles constateert? Dat kan! Wij verwerken dit dan in de BHV-opleiding.

Vraag je offerte aan

Vraag je offerte aan

BHV offerte aanvraag

Bekijk onze plattegrond!