Meer aandacht centraal

Spinel Veiligheidscentrum en BHV.NL zijn een samenwerkingsverband aangegaan met betrekking tot BHV-opleidingen.
Dit samenwerkingsverband heeft betrekking op het gebied van veiligheidstrainingen, consultancy, kennisdeling en gezamenlijke ontwikkeling. Om klanten en cursisten op het gebied van BHV-opleidingen nog meer persoonlijke aandacht te geven én beter van dienst te kunnen zijn is er besloten deze samenwerking aan te gaan.

Spinel Veiligheidscentrum een integraal oefencentrum

Spinel Veiligheidscentrum biedt vanuit een doordachte methodiek, registratie en evaluatie een oefenlocatie op maat. Er is geïnvesteerd in een veilig en duurzaam opleidingsterrein waar brandweerkorpsen kunnen oefenen én zoals u weet: waar BHV-opleidingen georganiseerd worden. Het oefencentrum in Dordrecht bevat mooie, nieuwe objecten waarmee het realistische gehalte in de trainingen naar een hoger niveau kunnen worden gebracht. Spinel Veiligheidscentrum vindt het belangrijk op een professionele wijze samen te kunnen opleiden, trainen en oefenen, maar ook dat de cursist écht persoonlijke aandacht krijgt.

BHV.NL: dé expert in BHV

BHV.NL is gespecialiseerd in veiligheid en continuïteit, actief in het opleiden, adviseren en begeleiden van organisaties én heeft een sterk team met jarenlange ervaring. BHV.nl is betrokken, deskundig én ambitieus. Zij investeren in langdurige relaties, zowel met partners, medewerkers als klanten. Het ware ligt niet in het grote, maar in het goede. Door middel van het inventariseren van risico’s in uw organisatie, het organiseren van bedrijfsveiligheid zoals het ontruimingsplan en aanvullende scenario’s en het creëren van bewustwording maken zij Nederland een stukje veiliger.

Samenwerkingsverband waarbij cursist centraal staat

Om nog meer aandacht voor cursisten te hebben met betrekking tot BHV-opleidingen is deze samenwerking gestart. De klant staat immers centraal en moet op een juiste wijze worden voorzien van écht persoonlijke aandacht. Juist door deze samenwerking kan dit worden gerealiseerd. Spinel Veiligheidscentrum is verantwoordelijk voor de inhoud van de open cursussen en BHV.NL is de organiserende partij. Door de krachten en expertise van beide partijen te bundelen, kunnen cursisten worden opgeleid tot échte veiligheidsexperts. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen faciliteiten op het oefencentrum. Er wordt meer focus gelegd op veiligheid binnen organisaties, dit wordt dan ook toegepast door de risico’s in uw organisatie te inventariseren.

Meer info?

Wilt u meer weten of hebt u vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem gerust contact op.