Basisopleiding Bedrijfshulpverlening (BHV) herhaling

Wees voorbereid op de toekomst

In een toenemende verstedelijking en een steeds complexere samenleving met andere bedreigingsvormen worden steeds hogere eisen gesteld aan de veiligheid en de veiligheidsprofessionals. De opgedane kennis moet herhaald en aangevuld worden met de nieuwste ontwikkelingen, die van toepassing zijn voor uw organisatie.

Blijf uzelf ontwikkelen als veiligheidsprofessional

Om de kennis die is opgedaan, door zowel de theorie en de praktijk in de basisopleiding BHV, verder te ontwikkelen wordt er een herhaling van deze BHV cursus aanbevolen. Tijdens deze cursus wordt er persoonlijk aan de slag gegaan met de aandachtspunten die bij de basisopleiding BHV zijn besproken en worden de ins en outs van de cursus BHV nogmaals aandachtig besproken. Zo ontwikkelt uw BHV-er zich tot een toekomstgerichte veiligheidsexpert!

Groei van BHV-er naar veiligheidsexpert

De Basisopleiding Bedrijfshulpverlening (BHV) herhaling is van toepassing voor cursisten die de basisopleiding BHV met een goed resultaat hebben afgerond én dus al professioneel zijn opgeleid.

Deze dag bestaat uit:

  • Verfrissen van de opgedane BHV vaardigheden, verrijken met actuele kennis én ontwikkeling van de leerdoelen uit de eerdere opleiding
  • Professionele instructeur
  • BHV cursusboek
  • BHV certificaat
  • Koffie en thee
  • Indien gewenst een lunch

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 088 636 5605 of per mail via bhv@spinel.nl