Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) herhaling

Wees voorbereid op de toekomst

In een toenemende verstedelijking en een steeds complexere samenleving met andere bedreigingsvormen worden steeds hogere eisen gesteld aan de veiligheid en de veiligheidsprofessionals. De opgedane kennis moet worden herhaald en aangevuld worden met de nieuwste ontwikkelingen, die van toepassing zijn voor uw organisatie.

Blijf uzelf ontwikkelen als veiligheidsprofessional

Om de kennis die is opgedaan, door zowel de theorie en de praktijk in de opleiding Ploegleider Bedrijfshulpverlening, verder te ontwikkelen wordt er een herhaling van deze cursus aanbevolen. Tijdens deze cursus wordt  persoonlijk aan de slag gegaan met de aandachtspunten die bij de opleiding Ploegleider Bedrijfshulpverlening zijn besproken.  Zo ontwikkelt uw ploegleider zich tot een toekomstgerichte veiligheidsexpert!

Veiligheid binnen uw organisatie borgen

Uw Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) weet als geen ander wat er in uw organisatie gebeurt en welke risico’s daarbij horen. Hij zorgt ervoor dat uw BHV-team met regelmaat wordt uitgedaagd tijdens een doelgerichte oefening, waarbij het ontwikkelen van het BHV-team tot veiligheidsexperts centraal staat. Ook is de ploegleider in staat om zijn collega’s bewust te laten worden van de reëele risico’s binnen uw organisatie. De doelgerichte oefeningen leveren een bijdrage aan het bewust worden van het belang van veiligheid bij uw medewerkers.   

Inspirerende, effectieve leider

Een goede ploegleider is zelfverzekerd, geeft sturing en zet zich volledig in om ongevallen te voorkomen. Mocht zich een ongeval voordoen, dan zal de ploegleider in staat zijn om het proces binnen uw organisatie zo goed te coördineren om verder schade te voorkomen. 

Wat kunt u verwachten?

Deze opleiding bestaat uit één dag en is inclusief:

  • Scenario’s en handelingen in de praktijk
  • Les- en oefenmateriaal
  • Koffie en thee
  • Indien gewenst een lunch
  • Optimale- en persoonlijke begeleiding door professionals
  • Cursist is in het bezit van een geldig certificaat ploegleider BHV

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 088 636 5605 of per mail via bhv@spinel.nl