Cursus basis EHBO

Maak het verschil!

Er valt iemand flauw, iemand loopt brandwonden op of iemand krijgt een hartaanval. Ieder moment van de dag kunnen deze ongevallen voorkomen, variërend van een klein- tot aan een groot ongeval waarbij meerdere gewonden kunnen vallen. U kunt hier niet goed genoeg op voorbereid zijn! Kom in actie en zorg ervoor dat u wéét wat u moet doen. Leef u helemaal in, in de wereld van de hulpverlening.

Door de professionele begeleiding van instructeurs die van alles hebben meegemaakt, van brandweermannen, ambulancepersoneel tot aan vrijwilligers die tal van levens hebben gered, kunt u optimaal opgeleid én begeleid worden om de beste eerste hulp te verlenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Samen met de professional werken aan een veilige samenleving

Spinel Veiligheidscentrum streeft naar een veiligere samenleving. Hiervoor dient iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen in het voorkomen en bestrijden van calamiteiten. Wij zien het als onze missie om in een realistische, goed geconditioneerde omgeving met vernieuwde methodiek mensen te ontwikkelen tot daadkrachtige veiligheidsexperts.

Leer van de beste!

Bij Spinel Veiligheidscentrum leert u alles over EHBO van de professionals. Vakbekwame hulpverleners, die beroepsmatig verbonden zijn aan het brandweer- of ambulancewerk, geven instructie. Aan de hand van veelvoorkomende en realistische praktijkvoorbeelden zorgen zij voor een uitdagende cursus waarbij persoonlijke en meetbare groei van iedere cursus centraal staat. Al onze docenten en instructeurs zijn natuurlijk NIBHV-gecertificeerd.

Er wordt aandacht besteed aan..

Deze opleiding duurt drie lesdagen, waarbij aandacht wordt besteed aan:

Ademhaling

Brandwonden

Neusletsel

AED

Circulatie

Reanimatie

Beroerte

Elektriciteitsletsel

Shock

Bewustzijn

Hartinfarct

Vergiftiging

Bloedingen

Inwendige bloeding

Verslikking/stikken

Botbreuken

Kneuzingen

Wonden

én is inclusief

  • Les-en oefenmateriaal
  • Scenario’s en handelingen in de praktijk
  • Koffie en thee
  • Lunch indien gewenst
  • Erkend oranje kruis examen
  • Diploma EHBO

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 088 636 5605 of per mail via bhv@spinel.nl