Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV)

Veiligheid binnen uw organisatie borgen

Uw Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) weet als geen ander wat er in uw organisatie gebeurt en welke risico’s daarbij horen. Hij zorgt ervoor dat uw BHV-team met regelmaat wordt uitgedaagd tijdens een doelgerichte oefening waarbij het ontwikkelen van het BHV-team tot veiligheidsexperts centraal staat. Ook is de ploegleider in staat om zijn collega’s bewust te laten worden van de reële risico’s binnen uw organisatie. De doelgerichte oefeningen leveren een bijdrage aan het bewust worden van het belang van veiligheid bij uw medewerkers.

Inspirerende, effectieve leider

Naast goed opgeleide BHV’ers die precies weten wat ze moeten doen tijdens ongevallen, mag een ploegleider niet ontbreken. Een goede ploegleider is zelfverzekerd, geeft sturing en zet zich volledig in om ongevallen te voorkomen. Mocht zich een ongeval voordoen, dan zal de ploegleider in staat zijn om het proces binnen uw organisatie zo goed mogelijk te coördineren om verder schade te voorkomen.

Leer van de beste!

Door vakmensen uit de hulpverleningssector die zich vol passie inzetten om uw ploegleider te begeleiden heeft u in twee dagen een opgeleide, professionele ploegleider.

The Team Manager ERO Course lasts two days and includes:

  • Cursusboek Ploegleider BHV
  • Ploegleider BHV examen
  • Ploegleider BHV certificaat
  • Koffie en thee
  • Indien gewenst een lunch
  • Cursist is in het bezit van een geldig certificaat BHV + BHV herhaling

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 088 636 5605 of per mail via bhv@spinel.nl